Where?
Check in
Check out
Adults
Rooms
About

Career

We are always looking for new gifted collaborators to join us in our ambition of creating the best guest experience in the industry. Qualities that we value especially are creativity, social skills, a true passion for first class service and a well-developed ability for multi-tasking.

Click here or scroll down to view open positions in Nobis Hospitaliy Group.

Future career opportunities will be posted as they appear. You are welcome to e-mail your CV and a personal letter to us! 

info@nobis.se

VD Miss Clara by Nobis

Vänlighet, kunskap, värme, intuition och personlighet – dessa är några grundvärden i den service med vilken vi möter våra gäster på Miss Clara

I en av Stockholms mest framstående och anrika Art Nouveau-byggnader med design gjord den världsberömde arkitekten Gert Wingårdh, har jag, tillsammans med min personal fått förmånen att förverkliga en barndomsdröm. Jag söker nu min efterträdare! 

Miss Clara befinner sig ständigt i en utvecklingsprocess, där du som en marknadsinriktad, lokalt förankrad person med ett brett nätverk och ett sinne för affärer kan fortsätta förvalta och utveckla varumärket Miss Clara by Nobis. 

Med en erfarenhet av drift av fristående kvalitetshotell har du ett helhetsansvar med fokus på mål och resultat. Du ansvarar fullt ut för verksamhetens resultatutveckling och den långsiktiga planeringen, samtidigt som du är beredd att arbeta operativt genom att närvara i driften och integrera med våra gäster.

Som vår VD verkar du för att vara en synlig ledare med förmågan att coacha och entusiasmera medarbetarna mot gemensamma mål. Du styr, motiverar och engagerar, dessutom är du en god kommunikatör. Kvalitet, detaljer och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete.

Önskade egenskaper: 

  • Förmågan att skapa ett starkt team
  • Förmåga, intresse och uthållighet att fokusera på detaljer i gästupplevelsen
  • Hög social kompetens och brett nätverk för att kunna personifiera varumärket Miss Clara. 

Ansök, med CV och enkel beskrivning om hur du kommer att göra för att förvalta Miss Claras Varumärke, till VD Nobis Collection: 

 johan@nobis.se