Where?
Check in
Check out
Adults
Rooms
About

Career

We are always looking for new gifted collaborators to join us in our ambition of creating the best guest experience in the industry. Qualities that we value especially are creativity, social skills, a true passion for first class service and a well-developed ability for multi-tasking.

Future career opportunities will be posted as they appear. You are welcome to e-mail your CV and a personal letter to us! 

info@nobis.se

Front Office Supervisor — Hotel Skeppsholmen

Hotel Skeppsholmen är ett svenskt livsstilshotell med 77 hotellrum, 9 mötesrum, festlokaler, restaurang Långa Raden och en egen tennisbana. Vi är en stadsoas med en känsla av avslappnad, tidlös lyx och en varm, charmig och omtänksam personlighet, en inspirerande blandning av modern design av Claesson Koivisto Rune i en historisk byggnad från 1699. En stilla oas mitt i det myllrande Stockholm city, i stadens konstnärliga mitt med internationella berömdheter som Moderna Museet och Arkitektur och designcentrum som närmaste grannar.

På Hotel Skeppsholmen ska alla känna sig välkomna och väntade, alltid. Vi ser vår personal som familj och våra gäster som gamla vänner som äntligen kommer och hälsar på. Vi tar varje chans vi får att skratta, visa respekt och ge våra gäster en jäkla härlig upplevelse med mycket hjärta. Värdskap, värdskap och värdskap. Allt handlar om värdskap.

Hotellet är en inspirerande blandning av modern design av Claesson Koivisto Rune i en historisk byggnad från 1699. En stilla oas mitt i det myllrande Stockholm city, i stadens konstnärliga mitt med internationella berömdheter som Moderna Museet och Arkitekturmuséet som närmaste grannar. Med ett perfekt läge, härliga rum, välbesökt restaurang och fantastisk personal är Hotel Skeppsholmen ett av Stockholms mest uppskattade hotell.

Som Front Office Supervisor är du en ledare i receptionen och på hotellet. Med ditt engagemang och driv utvecklar och leder du receptionsarbetet framåt för att optimera gästupplevelse samt arbetssituationen för dina kollegor. Det förväntas att du tar ett stort ansvar för att arbetet i receptionen sköts enlig rådande arbetsrutiner och även utvecklar dessa.

Utöver att du ska vara en glad prick med rätt inställning så uppskattar vi om du har följande: 

  • Erfarenhet från tidigare receptionstjänst 
  • Goda kunskaper i Opera 
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helger. Rullande schema. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillsättning omgående. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.

Jag ser fram emot din ansökan via mail, 
Martin Gunnarsson
Hotellchef
martin@hotelskeppsholmen.se